پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

پیش بینی هوای کشور در ایام عید فطر

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور در روزهای پایانی هفته منتهی به تعطیلات عید فطر رگبار پراکنده در برخی استان‌ها، وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های عددی وضع هوا اغلب مناطق کشور جوی آرام خواهند داشت، در برخی از استان‌ها بارش به‌ویژه در ساعات بعدازظهر رخ خواهد داد.

بعدازظهر پنجشنبه (۳۱ فروردین) در ارتفاعات جنوب کرمان، شمال هرمزگان و شرق فارس همچنین در شمال آذربایجان غربی و ارتفاعات آذربایجان شرقی با افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. در این روز برای سایر مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیش‌بینی می‌شود.

جمعه ( اول اردیبهشت) با گذر امواج تراز میانی جو از شمال غرب کشور در مناطقی از آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و استان‌های مرزی کرمانشاه، ایلام و در شمال همدان ، قزوین و البرز افزایش ابر و رگبارو رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد.

بنا به اعلام سازمان هواشناسی برای شنبه ( ۲ اردیبهشت) علاوه بر اینکه در نقاطی از دامنه‌های زاگرس واقع در غرب کشور و در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی رگبار پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد. در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران، در نقاطی از قم ، اصفهان، سمنان و خراسان رضوی وزش باد و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

یکشنبه ( ۳ اردیبهشت) نیز با گذر متناوب امواج تراز میانی در دامنه‌های زاگرس مرکزی واقع در غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در زنجان، قزوین و البرز رگبار پراکنده و وزش باد روی می‌دهد. در روزهای شنبه و یکشنبه در غرب و شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد شدید گاهی همراه با خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

دوشنبه ( ۴ اردیبهشت) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در کل نوار غربی کشور بارش پیش‌بینی می‌شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار